Bolaier Industry Co., Limited

Kids Balance Bike

Strider Bike

Kineska tvornica Novi 12-inčni Excercie Walk Running Push Children Baby Kids balansiran bicikl Savršen lagani dječji bicikl za balansiranje kako bi se djeca pokrenula na dva kotača. Pogodno za jahače u dobi od 2-5 godina....

  • Modni oblik: balansni bicikl savršen je spoj kvalitete i mode. Ovo je prvi korak za dijete za vježbanje ravnoteže i lako ga je naučiti voziti bicikl u budućnosti.

  • Mala težina: okvir od magnezijuma, prednja vilica sa magnezijumom& upravljač. Ovaj balansni bicikl sa EVA gumom ima svega oko 2 kilograma, težine i vrlo jednostavan za djecu u vožnji, nošenju i kontroli.

  • Podesivo sjedalo: visina sjedišta se prilagođava uzrastu od 2 do 5 godina. Podesiva visina sjedala otprilike od 12. 9 inča do 15. 7 inča.

  • Jednostavna montaža: uključuje sve alate za jednostavne upute. Brzo oslobađanje sjedala za jednostavno podešavanje visine.

  • Mekani jastučići i podstavljeno sjedište, magnezijumski bicikl, a težina je samo oko 5.7kg, vrlo lagana, čvrsta i dobro se snalazi.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: kids bike bike

Broj modela: BL-X13A

Boja: crvena / ružičasta / plava / bijela / crna

Težina: 6kg

Točak: 2 točka

Snaga: radna snaga

Materijal: Okvir: čelik

Točkovi: EVA / Air guma
Hot Tags: strider bike, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi