Bolaier Industry Co., Limited

Kids Balance Bike

Nema Pedal Bikea

No Pedal Bike Br. Art. Br. BL-X03 Opis: Dečija no Pedal Bike Bolaierova nova deca No Pedal Bike asortiman predstavlja savršen način za vaše dijete da nauče osnove balansiranja na biciklu. Nippy trkač je sav aluminijumski 12 "trkač sa podesivom visinom sjedišta koji daje prostor za rast kao i ......

Nema Pedal Bikea

Br. BL-X03

Opis: Kids No Pedal Bike


Bolaier-ov novi Kids Kids pedal bicikl je savršen način da vaše dijete nauče osnove balansiranja na biciklu. Nippy trkač je sav aluminijumski 12 "trkač sa podesivom visinom sedišta koja daje prostor za rast, kao i održavanje snage.


Funkcija:

NE BIKE TRAKE ZA ODRŽAVANJE ODRŽAVANJA - Bez pedala, bez zupčanika, bez kočnica, dijete jednostavno može hodati biciklom na sopstvenu brzinu. SIGURNIJ, KONTROLIRAN, FUN.

SVETLA I PRIMJENA ZA AGE 2-5 godina - Balans bicikla može ponuditi godine zabave i korištenja zbog svoje trajne prirode i podesivog sjedala i ručica, što znači 1 bicikl će trajati od 2 godine i do 5 godina. Lagani cjevasti metalni okvir (samo 3 kg) daje snagu i prenosivost.

VAZDUŠNA VAZDUŠNA SEDIŠTA SEDEŽA I RUČKE - Brzo otpuštanje klizača omogućava brzo podešavanje obloženih sedišta i rukohvata za jastuke tako da motor može da raste dok vaše dijete radi. Visina sedišta: 30-40cm Visina drške: 52cm - 62cm

Poboljšava poverenje i stabilnost - Bolaier balans bicikla će pomoći vašoj maloj da stekne samopouzdanje i poboljša stabilnost pre nego što skoči na pedale. Oni koji koriste bicikl / trening bicikl mogu brže i lakše prelazak na bicikl pedala.

PUNCTURE PROFESIONALNE GUME EVA - snažne, izdržljive gume EVA pene omogućavaju upotrebu iu zatvorenom prostoru i na otvorenom i ostaće bez punkcije za životni vek bicikla. Kompletna uputstva koja se isporučuju za jednostavnu 3-dijelu "no tool" sklop.

Specifikacija :

Starost :   2-5 u zavisnosti od veličine vašeg deteta.

Materijal : debljina 0,8 mm Gvozdeni okvir, PVC ručke

Komforno kožno mekano sedište

Točkovi: 12- inčni EVA točak i PP zadnji stub

Veličina : 48,5 cm širina T-bar, dužine 88 cm, visina 64 cm,

S visina jela: 45-50cm / Podesiva

Colo r: Pink White White Black Yellow

Težina Kapacitet : 25 KGS

Veličina mjere : 70 * 35 * 10 cm (1kom / ctn)

Pakovanje : 1Pc / Box

NW / GW: 3,4Kgs / 3,80Kgs

Kontejner : 1008Pcs / 20'ft, 2460Pcs / 40'hq

MOQ: 500 Setova


Fotografije:

2713-1 Slika (1) .jpg

2713-1 Slika (2) .jpg

Hot Tags: nema pedal bicikla, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visok kvalitet, na prodaju
Srodni proizvodi