Bolaier Industry Co., Limited

Kids Balance Bike

Deca koja trče bicikl

Aluminijski balansni bicikl za djecu i malu djecu, bicikl bez treninga na pedali za djecu u dobi od 2,3,4,5,6, bijelo...

Opis proizvoda

Boja:Bijelo

Značajke

1. PU kotač protiv eksplozije koji se ne napuhava, profesionalna verzija trkačke verzije, nema potrebe da se naduvava, ne klizi i otporan je na habanje, pogodan za sve vrste blatnih rupa. Besplatna vežba bez opterećenja.
2. Nadogradite novu funkciju, integrirana papučica za nogu može učiniti da stopalo ima mjesto za klizanje pri velikoj brzini. Lako postižite glatko taksi i vožnju u kaskadera.
3. Lagano kućište od legure magnezijuma
4. PU mekani gumeni jastuk za sjedalo, visoko elastična apsorpcija udara, udobna i prozračna, amortizera amortizera.
5. Glatki sportski ležaj, klizni razmak je udaljeniji od upotrebe, hod brzine u hodu je gladak i nečujan, a prilagođava se raznim cestovnim površinama i štedi napor.
6. Rotaciju od 160 ° je lakše kontrolirati u smislu konkurencije, smanjujući radijus okretanja, ergonomsku i jednostavnu za pokazivanje.
7. Sjedalo za podizanje može se fleksibilno prilagoditi 35-41cm, lako odgovoriti na potrebe beba u različitim periodima.
8. Nema oštrih tačaka na celom telu da ne bi ogrebao bebu.


Parametar
Model: BL-X36
Naziv proizvoda: Children' s Scooter
Starost upotrebe: oko 2-6 godina
Preporučena visina: 80-120cm
Neto težina: 2.7KG
Maksimalno opterećenje: ≤30KG

11811229885_1084557583


Hot Tags: djeca trčanje bicikla, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupnja, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi