Bolaier Industry Co., Limited

Kids Balance Bike

Balansirajte bicikl 2 u 1

bicikl za ravnotežu-2-u-1...

Opis proizvoda

2 u 1 dječji tricikli vrlo izdržljivi i snažni, 4 boje po vašem izboru. Ove dječje tricikl papučice možete skinuti, a za jahanje možete ih koristiti kao djecu ili bicikl za balansiranje djece, kao i dječiji tricikl bicikl. Sigurnost i čvrst materijal osiguravaju da se vaše dijete vozi sigurno i udobnost. Sklopivi dizajn jednostavan za nošenje i sastavljanje, roditelji ga mogu nositi svuda i samo mu je potreban mali prostor za njegovo spremanje. Dječji krevet, park, krevet ili samo prtljažnik vašeg automobila savršeno su mjesto za odlaganje. Odličan poklon.

Značajka:
1. Vrlo cool stil i 5 boja za opcije, 2 u 1 funkciji, uključujući bicikl za ravnotežu i tricikl, mogu djeci donijeti više zabave, vožnja sa sigurnosnim poticajem i dobitak koordinacije.
2. Okvir od karbonskog čelika, neklizajući gumeni upravljač i PU sjedište čvrst i udoban, potpuno zatvoreni točkovi izbjegavaju stezanje dječjih nogu'
3. Zatim presavijeni stavite u ruksak, vrlo zgodan za roditelje za odlaganje, možete ga baciti u prtljažnik ili ga nositi na put.
4. Vrlo lako sastaviti i sklopiti ovaj tricikl u dva koraka.
5.Garancija zadovoljstva: tricikl za malu djecu certificiran je ASTM i EN, CE sigurnosnim standardima, molimo vas da izaberete.

Opis:
Materijal: karbonski čelični okvir, PP točkovi, PU sjedište
NW: 7,7 lbs
GW: 9,47 lbs
Otvorena veličina: 25,59'' x 19,68'' x 15,7''
Veličina savijanja: 11,8'' x 19,68'' x 15,75''
Preporučiti starost: 2-4 godine

Lista pakiranja u kutiji:
1x dječji bicikl Glaf
1x torba za nošenje
1 x Korisnički priručnik u engleskoj verziji

Pažnja:
1. Proizvođač preporučuje dob od 1-6 godina, ali preporučujemo da odaberete prema visini vaše bebe'
2. Treba nositi zaštitnu opremu. Ne koristi se u saobraćaju.
3. Da se koristi pod direktnim nadzorom odrasle osobe.
4. Visina sjedišta je fiksna, ne može se podesiti.
5. Ako su djeca premala i mogu dobro održavati ravnotežu, roditelji trebaju više pažnje posvetiti djetetu dok ne mogu dobro kontrolirati tricikl.


Hot Tags: bicikl za ravnotežu 2 u 1, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi