Bolaier Industry Co., Limited

Kids Balance Bike

Ovaj dječji bicikl za uravnoteženje odlikuje se laganim okvirom za korak i korak za lak pristup, bez zračnih guma i gotovo bez održavanja. Uravnoteženi bicikli ne održavaju se na oba točka, smanjujući brigu i super uzbuđenje. Bicikl za djecu koji balansira nema pedale i kreće se naprijed s nogama. Ova metoda čini vožnju biciklom manje užasnom i na kraju ih postavlja kako bi olakšali prelazak na veliki bicikl.

Dječji bicikl za balansiranje je vrlo lagan bicikl za ravnotežu (bez pedala), koji je savršen za vožnju djeteta za učenje. Kad se djeca jako zabave, ona mogu lako i lako podučiti ravnotežu. Sa svojim okvirom od ultra lagane legure, potporom sjedala koja apsorbiraju udarce, laganim komponentama i trkaćim grafikama, dječji bicikl za ravnotežu dizajniran je tako da pruži uistinu vrijedne stvari narednoj generaciji ljubavi prema biciklizmu.

Bolaier je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača dječijih bicikala za balansiranje u Kini. Nudimo najbolje kineske bicikle za djecu na prodaju. Dobrodošli u veleprodaju i kupite jeftini bicikl za djecu za balansiranje s visokom kvalitetom i nižim cijenama iz naše tvornice. Za više informacija kontaktirajte nas sada: sales@bolaier.com

Značajke:
* Ažurirani dizajn, nadograđeni ležajevi i sjedišta olakšavaju montažu.
* Idealan način da svako dijete započne putovanje biciklom.
* Lagana, a istovremeno čvrsta, maksimalno opuštena i lagana za nošenje.
* Savršen rođendanski poklon ili božićni poklon za zdravu zabavu na otvorenom.
* Povjerenje u učenje djece kroz pedaliranje i stepenasti dizajn okvira.
* Izuzetno siguran dizajn smanjuje rizik od ozljeda uobičajenih kotača za trening.
* Poboljšajte ravnotežu i koordinaciju ključnih faza razvoja vašeg djeteta.
Dom Prethodna stranica 123 Sljedeća stranica Zadnju stranicu 1/3