Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Vijesti > Sadržaj

Koji su obični osećaji električnih skutera?

Jan 08, 2018

Električni skuter je novi oblik proizvoda nakon tradicionalne skejtborda. Električni skuter je veoma štedljiv, brz i dugačak vozni put. Automobil je lijep u obliku, lak za rukovanje i sigurniji za vožnju. To je veoma pogodan izbor za prijatelja koji voli da živi udobno i to je veliko radostno iskustvo u životu.

1. Visina automobila prema visini. 2. Izaberite električni skuter sa boljim performansama kočenja i upoznajte položaj kočenja. 3. Odgovarajući na ulje za ležaje, smanjite otpor klizanja. 4. Početnici bi trebali biti u donjem nagibu puta da se klizaju, postepeno produbljuju poteškoće. 5. Ne klizite na vlažnim ili preteranim putevima.

Kako pogledati performanse

Rukohvati: moraju biti gumeni rukohvati, ne samo da mogu da šokiraju, već i ne klizaju, eliminišu sigurnosne probleme.

Pedala: Trenutno na tržištu postoje četiri vrste materijala: plastika, gvožđe, polu gvožđe, aluminijum, aluminijum, legure magnezijuma.

Kočnica: Kočnice se nalaze na vrhu česme, kada se odlučite kretati rukama, da biste videli da li su kočnice fleksibilne i udobne.

Damping: Odaberite Adult scooter mora odabrati dvostruki šok apsorbujući snop, ima za cilj smanjenje vibracija u upotrebi procesa, poboljšanje udobnosti.