Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Vijesti > Sadržaj

Struktura postavljanja električnog skutera

Jan 08, 2018

Električni skuter je novi proizvod dizajniran i proizveden na prototipu tradicionalnog skutera. Koristite kako biste uštedeli energiju, naplatili brzu i dugu plovidbu.

Cijena električnog skutera je jaka i praktična, u poređenju sa električnim biciklom, kompaktna je i jednostavna za rad, a pošto je težinski centar sedišta nizak, vožnja je sigurnija.

Električni skuter je dizajniran i sa strukturom jastučne cevi, pedala je vrlo jaka, možete napraviti brzu skretnicu, ako je kriva relativno široka, skejtbord takođe može biti fleksibilan za rješavanje. Cijeli automobil čini ljude da se osećaju lijepim i modernim, punom snage, snažnim osećanjem ubrzanja, udobnošću u vožnji, okvir vozila usvaja visokokvalitetni metal, kompaktnu strukturu, izdržljiv! Odstranjivanje sedišta i podešavanje visine je vrlo zgodno, čitav proces preklapanja se lako može učiniti za kratko vreme.

1. Damping efekat ima i sprednu i zadnju apsorpciju udara, tako da je vožnja udobnija za sigurnost.

2. Povećajte rastojanje između sedišta i upravljača, čak i viši ljudi neće osetiti zagušenje nogu kada koriste električni skuter.

3. Poboljšajte stabilnost motora kako biste produžili životni vek motora.

4. Demontaža baterije je zgodna, smanjuje se zbog toga što je težak stepen vozila težak.