Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako izabrati električni skuter

Jan 08, 2018

Sada na tržištu postoji veliki broj električnih skutera, kako odabrati pravo za vas, to je ključ, odabrati dobar skuter, ne samo da biste učinili izgled jedinstvenog izgleda i osiguranje kvaliteta.

Kada vozite skuterom, najtiražnija stopala je pedala. Dakle, pedala je kritičnija, najbolje je da odaberete vrh sa skuterom bez sklizne mat skutera, kako bi se izbegla igra u procesu skidanja, kako bi se zaštitila lična sigurnost. Takođe imaju veoma dobru nosivost, u suprotnom će ljudi biti u trenutku savijanja, savijanje pedala utiče na celokupnu konstrukciju skejtborda, ne samo da ne može dozvoliti ljudima da igraju praktično, već će stvoriti opasnost, a opća sigurnosna pedala može izdržati 110 kg ispod teže.

Naravno, lako se pada veličina točkova, upotreba materijala ima blisku vezu. Pokušajte da izaberete veći točak i mekani materijal, tako da je njegov puferski efekat veći, naišli na mali jar ili neujednačeni put koji će biti mnogo sigurniji da bi se osiguralo da to neće biti oštećeno.

Kočenje je najvažnije, vezano je za pitanja ljudske bezbednosti. Kočnice se nalaze na vrhu zadnjeg točka, kada izaberete da koristite pedalu za noge da biste proverili da li su kočnice fleksibilne i udobne, ali i da se igraju sa pravilnim držanjem.