Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Vijesti > Sadržaj

Damping funkcija električnog skutera

Jan 08, 2018

Električni skuter se zasniva na tradicionalnom skuteru izgrađenom na osnovu upotrebe električne energije kao pokretačke sile, koristeći litijumske baterije za snabdevanje električnom energijom. Električni skuter je zbog praktičnog i praktičnog dobijanja velikog broja potrošača dobrodošao.

Sistem dušenja na osnovu razmatranja vožnje za kupca, tako da korisnik može biti udobniji u procesu vožnje.

prvi je guma, dizajn pneumatika koristi gumu sa naduvavanjem, a pneumatik koristi elastičnost materijala visokih performansi, u poređenju sa elastičnosti čvrste gume je bolja i mekoća bolje poboljšava performanse prigušivanja.

Prednji amortizer: prednja amortizaciona opruga se montira na prednjoj vilici, sa električnim ručnim šipkom električnog skutera u ravnom stanju, prednje udubljenje šoka u vožnji električnog skutera tokom neujednačenog dijela puta koji generiše turbulencija uzrokovana oporavkom opruge kompenzirana je otpornošću damping efekta.

Nakon apsorpcije amortizacije: Nakon apsorpcije amortizera i priključka pedala, jer pedala izdržava ukupni pritisak korisnika, stoga, nakon što je dizajn prigušivanja takođe u ukupnom vozilu, ukupni efekat dušenja postiže se bolje.