Bolaier Industry Co., Limited

Kaskaderski skuter

Paluba ovog kaskadera pruža nešto dublju konkavnu površinu i dosta prostora za stopala. Štap skutera je podignuti T-bar od stisnutog hromiranog čelika, koji je idealan za skejt parkove i ulice sa svojim aluminijumskom palubom i rukohvatima, savršen je za nove jahače koji uče kako izvoditi akrobacije i trikove!
Kaskaderi su savršeni za početnike i napredne jahače - djecu, tinejdžere i odrasle skutere. Naši izbori skutera su uvjerljivi, kvalitetni, dizajn i cijena. Stilski i moćni skuter za neograničenu zabavu! Visokokvalitetni, stabilni skuter od čvrstog, laganog aluminija sa hrapavim čeličnim komponentama na mjestu.
Ovaj štos skuter je savršen za skejtbord parkove, polu-lulu ili park freestyle trikove i akrobacije. Stilski i elegantan dizajn je apsolutno hvatajući za oči! Protuklizne gaze aluminijskih kaskadera i TRR ručki osiguravaju potrebnu sigurnost. Visokokvalitetni kotači s ležanjima osiguravaju potrebnu brzinu i kontakt sa tlom.
Kaskader je idealan za ambiciozne početnike i napredne jahače. Ovaj visokokvalitetan skuter je intuitivno manevan i nepobedljiv! Skuter je stilski dizajniran da bi zablistao! Kaskaderska skuterska neklizne gazišta i rebraste TRR vezove osiguravaju potrebnu sigurnost.
Skuter za kaskader na nivou ulaska ima mnoge karakteristike koje ne želite pronaći na skuteru po ovoj cijeni, što ga čini najboljim kaskaderom za početnike. Kraća jednodijelana šipka, metalni točak jezgre, fleksibilna kočnica i èvrsta lagana aluminijska paluba znaèi da æe ga vaše dijete moæi sigurno koristiti.
Dijelovi sa kojima dolazi su pažljivo odabrani, što znači da ćete dobiti vrlo kvalitetan skuter. Bolaier je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača kaskaderskog skutera u Kini. Nudimo najbolji kineski skuter za kaskadere na prodaju. Dobrodošli na veliko i kupite jeftini kaskader sa visokim kvalitetom i nižom cijenom iz naše tvornice. Za više informacija kontaktirajte nas odmah.
Osobine:
* Opremljena pedalom bez klizanja za veći stisak.
* Gumene ručke pružaju udobnost i stisak za bolju kontrolu vaših vještina.
* Hrapav, lagan, sladak i lagan skuter, visoke kvalitete. * Poboljšana, snažnija aluminijska paluba.
* Lagan i u stanju da izdrži ponovljeno wear i suza.
* Anodized metal core wheel; koči nakon brzog zaustavljanja.
* Nepovezane slušalice povećavaju krutost, trajnost i glatku vožnju.
Dom Prethodna stranica 12 Sljedeća stranica Zadnju stranicu 1/2