Bolaier Industry Co., Limited

Mikro skuteri

Maxi Micro Deluxe Scooterr

ALLEK SCOOTER --- Staklena vlakna, pedala za anti-skidding i mrazanje sa dizajnom ajkula. Jedinstveni upravljački uređaj prednjeg točka. Aluminijumska aluminijska cijeva visoke čvrstoće. T stil ručke i brava za podizanje koji se mogu podesiti na 4 visine (27.6in-35.4in). Jednostavno je preklapati i nositi sa sistemom za pacijente sa pacijentima. Idealno za putovanje ili skladištenje....

Maxi Micro Deluxe Scooter

Br. BL-S01G

Opis: Maxi Micro Deluxe Scooter

 

Funkcija:

ALLEK SCOOTER --- Staklena vlakna, pedala za anti-skidding i mrazanje sa dizajnom ajkula. Jedinstveni upravljački uređaj prednjeg točka. Aluminijumska aluminijska cijeva visoke čvrstoće. T stil ručke i brava za podizanje koji se mogu podesiti na 4 visine (27.6in-35.4in). Jednostavno je preklapati i nositi sa sistemom za pacijente sa pacijentima. Idealno za putovanje ili skladištenje.

STSTAVLJENO 3 DIZAJN KOLA --- Jedinstveni dizajn 3 kotača čini naše skutere stabilnim i sigurnim. Široke pedale i dizajn sa 3 točka dizajniraju vožnju zabavno i lako za decu bilo kog nivoa vještina. Jednostavno nastavite i počnite da se plašite.

〡PU LUMINOUS WHEELS --- Visokokvalitetna i fleksibilna PU kotača od 2 svetiljka (125mm) i 1 ekstra veliki zadnji točki (90mm). Luminous Wheels koji sadrže magnetni čelik će osvetliti povećanjem brzine kretanja. Materijal PU će zaštititi drveni pod od ogrebotine.

〡 INTELLIGENT TURNING --- Možete kontrolisati okretanje i održavati ravnotežu lako po vašem fizičkom nagibu. Kick Scooter ima funkciju dizajna zadnje kočnice. Kada se djeca gaze na zadnju kočnicu, brzo se zaustavlja. Visokokvalitetni aluminijumski ojačani pedal kočnice je jednostavan za korištenje i čini strijeljanje stabilnim i sigurnim.

〡100% ZADOVOLJSTVO GARANCIJE --- ALLEK Scooter poseduje najviši kvalitet i najbolje iskustvo snimanja za decu od 3-17 godina. Maksimalni nosač je do 130lb. Skuter ima 4 podesive visine od 70 cm, 31,51 inča (80 cm), 33,5 inča (85 cm), 35,4 inča (90 cm).


Specifikacija:

Veličina tela: 56 * 24 * 70-90cm

Maksimalno opterećenje: 8 0KGS

Materijal: aluminijum + PP + najlon

Površina: Galvanizacija

Točkovi: 120mm Prednji + 80mm zadnji točak PU

Kočnica: Zadnja kočnica

Boja: narandžasta, žuta, plava, ljubičasta

NW: 2.7kg

Pakovanje: 1kom / kutija 6pcs / karton

Karton Veličina: 61 * 50 * 42cm / 6kom

Kontejner Količina: 20'FCL: 1320PCS 40'HQ: 3320PCS

Zašto nas izaberete:

1. Klijent je uvek prvi, trudimo se da pomognemo našem kupcu.

2. Proizvodimo ovaj skutni skuter od 2007. godine i proizvodimo mikro skuter od 2012. godine, imamo čitav spektar skutera.

3. Detaljan kvalitet:

Naš skuter je vrlo čvrsto, stabilno i lako klizanje.

Koristimo 100% novi materijal, površina je glatko i boja izgleda svetlije i lijepe.

Naš ručni poklopac je napravljen od 100% novog lateksa, mekši i udobniji za dečije ruke, logotip je jasniji i bez grubih ivica


Hot Tags: maxi micro deluxe scooterr, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoke kvalitete, na prodaju
Srodni proizvodi