Bolaier Industry Co., Limited

Mikro skuteri

Globber Scooter

Bolaier Teen One drugi skupljivi skuter je za tinejdžere koji uzimaju svoj skuter gde god da odu. Roditelji žele izdržljiv skuter koji će trajati tokom tinejdžerskih godina njihovog deteta....

Globber skuter

Br. BL-S02A

Opis: Teen jedan drugi Globber Scooter

Funkcija:

Bolaier Teen One drugi skupljivi skuter je za tinejdžere koji uzimaju svoj skuter gde god da odu. Roditelji žele izdržljiv skuter koji će trajati tokom tinejdžerskih godina njihovog deteta.

Bolaier Teen One drugi skupljivi skuter je veći i brži od tradicionalnog skutera sa dva točka i još uvijek dugotrajan. U poređenju sa drugim skuterima, ima veći prednji točak, veće podesive upravljačke trake T-bar, širi i ultra-niski krov za brzu i udobnu vožnju do i iz grada, škole ili prijatelja.

Patentirani sistem za sklapanje zupčanika u sekundi omogućava vozaču da savija skuter jednostavnim guranjem prsta na stezaljku. Stavite ga u samostalni režim ili idite do kraja do kolutnog režima za jednostavno skladištenje nakon upotrebe.

Globber Teen One Second Folding Scooter dolazi sa super širokim, zakrivljenim aluminijumom, podesivim visinama T-bar ručica u skladu sa rastućim tinejdžerom. TPR gr ips čini trajnu, ali udobnu vožnju. Dolazi sa ručnom kočnicom i zvonom za dodatnu sigurnost. Aluminijumska paluba sa EVA topom pruža najbolju strukturu za apsorpciju udara. Ekstra duga metal kočnica obezbeđuje dodatnu snagu za zaustavljanje.


Specifikacija:

Veličina tela: 70 * 24 * 70-90cm

Maksimalno opterećenje: 90 KGS

Materijal: Aluminijum + ABS + PP

Površina: Galvanizacija

Točkovi: 120mm PU treperi točak

Kočnica: Zadnja kočnica

Boja: narandžasta, žuta, plava, ljubičasta

NW: 2.8 kg

Pakovanje: 1kom / kutija 6pcs / karton

Karton Veličina: 67 * 52 * 42cm / 6kom

Kontejner Količina: 20'FCL: 1140PCS 40'HQ: 2736PCS

Zašto nas izaberete:

1. Klijent je uvek prvi, trudimo se da pomognemo našem kupcu.

2. Proizvodimo ovaj skutni skuter od 2007. godine i proizvodimo mikro skuter od 2012. godine, imamo čitav spektar skutera.

3. Detaljan kvalitet:

Naš skuter je vrlo čvrsto, stabilno i lako klizanje.

Koristimo 100% novi materijal, površina je glatko i boja izgleda svetlije i lijepe.

Naš ručni poklopac je napravljen od 100% novog lateksa, mekši i udobniji za dečije ruke, logotip je jasniji i bez grubih ivica


Fotografije:


Hot Tags: globber skuter, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visok kvalitet, na prodaju
Srodni proizvodi