Bolaier Industry Co., Limited

Mikro skuteri

Čvrsti, rafinirani i elegantni mikro skuteri odličan su izbor za dječje igračke. Vrhunski luksuzni mikro skuteri imaju čvrst okvir i čvrste felne za stabilnost. Svojim luksuznim drškama i uzbudljivim ovjesom, ovaj vrhunski skuter je što glatkiji.
Mikro skuter dizajniran je za sedla za bebe male dobi. Ovaj dizajn haljina i udobnosti za tijelo omogućava bebi da udobno sjedi i razvija u djetetu osjećaj ravnoteže. Podesiva visina može se prilagoditi visini djeteta u različitim dobima, a udobna veličina može se prilagoditi po želji. Fleksibilni kuglični ležajevi mogu lako izvršiti gravitaciono upravljanje nenamjerno, dok patentirana sigurnosna brava za upravljanje osigurava maksimalnu sigurnost za vaše dijete.
Za bebe mikro skuter nije samo putno sredstvo, već je i mašina za učenje. Igranje skutera može poboljšati ravnotežu vaše bebe i promovisati opće prilijeganje tijela, struka, ruku i nogu. Istovremeno, u procesu igranja mikro skutera, beba će i dalje doživljavati proces neuspjeha do uspjeha zbog čega će dijete postati odvažnije i istrajnije.
Micro skuter namijenjen je djeci koja žele svu zabavu, stabilnost i dobar sigurnosni dizajn Mini, ali spremni su za veće, hladnije i robusnije skutere. Vaše dijete može glatko i samouvjereno voziti mikro skutere po pločniku i parkiranju uz daljnje razvijanje sposobnosti ravnoteže i koordinacije. S podesivim ručicama, mikro skuter je idealan skuter za mini fanove koji žele nastaviti voziti svoje omiljene modele.
Moderan, sofisticiran i minimalistički, mikro skuteri imaju visokokvalitetni PU točak za najveću brzinu i minimalan napor, omogućujući vam da ostanete u kontaktu sa svojom djecom ili samo brzo i sigurno putujete. Donja paluba postiže udobnu vožnju tako da se ne mora naginjati prilikom udaranja lopte.
Bolaier je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača mikro skutera u Kini. U ponudi imamo najbolje kineske mikro skutere na prodaju. Dobrodošli u veleprodaju i kupite jeftine mikro skutere visoke kvalitete i niže cijene iz naše tvornice. Za više informacija kontaktirajte nas sada.
Značajke
* Pažljivo je dizajniran tako da ima apsolutnu stabilnost.
* Opremljen jedinstvenim sistemom prigušivanja, ne oseća se poskočno.
* Teleskopska ručka i udobne ručke.
* Dizajniran je laganim aluminijumom za izdržljivost i prenosivost.
* Može se lako savladati i pomaže u razvoju djetetove ravnoteže i vještina koordinacije.
Dom Prethodna stranica 123 Sljedeća stranica Zadnju stranicu 1/3