Bolaier Industry Co., Limited

200MM skuter za odrasle

Samopomoć Kick Scooter

Značajka: Prvo, ovaj neelektrični skuter za udarce ima maksimalnu težinu od 220 kilograma, što će dovesti do oštećenja preko maksimalne težine. Drugi, lako sklopivi mehanizam, takođe sastavljen u nekoliko sekundi, prenosiv za prevoz u metrou / podzemnoj železnici i zgodan za čuvanje u sobi. Treće, ima vrlo prilagođen dizajn od 5 podesivih visina, pogodan za različite starosne i visinske visine, što vožnju čini udobnijom. Četvrto, dva velika PU naplatka, smanjujući trese, koštat će vas manje napora za dalje kretanje. Peto, stražnji točak prekriven je izdržljivim štitom za zaštitu. Možete zakoračiti na štit i zaustaviti vožnju. Širok postolje ostavlja dovoljno prostora za postavljanje stopala....

Opis proizvoda:

Značajka:

Prvo, ovaj neelektrični skuter za udarce ima maksimalnu težinu od 220 kilograma, što će uzrokovati štetu preko maksimalne težine.
Drugi, lako sklopivi mehanizam, takođe sastavljen u nekoliko sekundi, prenosiv za prevoz u metrou / podzemnoj železnici i zgodan za čuvanje u sobi.
Treće, ima vrlo prilagođen dizajn od 5 podesivih visina, pogodan za različite starosne i visinske visine, što vožnju čini udobnijom.
Četvrto, dva velika PU naplatka, smanjujući trese, koštat će vas manje napora za dalje kretanje.
Peto, stražnji točak prekriven je izdržljivim štitom za zaštitu. Možete zakoračiti na štit i zaustaviti vožnju. Širok postolje ostavlja dovoljno prostora za postavljanje stopala.

Specifikacija:

Materijal: 100% aluminijum

Model: BL-K33

Veličina palube: 60 * 14CM

Veličina proizvoda / Otvoreno: 92 * 32 * 87-100-104CM

Točkovi: PU kotači od 200 mm

Ležaj: ABEC-7

Maksimalno učitavanje: Odrasli / 100 kg

NW / GW: 3,9 / 5,0kg

Pakovanje: 1pc / kutija u boji 4pcs / karton

Veličina pakovanja: 85,5 * 29 * 66CM

20ft: 680kom
Hot Tags: samohodni skuter, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi