Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Izložba > Sadržaj

Razvojni kurs električnog bicikla

Jan 08, 2018

Istorija kineskih električnih bicikala, industrija koja je uopšteno prepoznata kao tri faze razvoja: primarna faza električnih bicikala, početak obima proizvodnje faze, ubrzanje faze razvoja.

Primarna faza električnih bicikla se takođe zove rana eksperimentalna faza proizvodnje električnih bicikala, od 1995. do 1999. godine. Ova faza je uglavnom na četiri glavna dela električnih bicikala, motora, akumulatora, punjača i istraživača istraživanja ključnih tehnologija . U razvoju i proizvodnji glavnih proizvodnih preduzeća spontano je sakupljanje informacija, tehnologija praćenja, organizaciona tržišna opservacija, isporuka maloprodajnog ispita na tržištu, ali i električni bicikli počeli su da ulaze u viziju potrošača, a oni su postepeno prepoznali da ih prihvataju.

Druga faza se naziva prva faza proizvodne skale, zbog ovog vremenskog perioda postoji nekoliko električnih bicikala kako bi se unaprijedila prilika da se u početnoj fazi teškog električnog bicikla uvede u proleće, razvoj industrije u velikom -scale.

Treća faza je od 2005. godine do danas, ova faza je kineska električna bicikla ubrzavajuća razvojna faza, od strane industrije koja se naziva "faza injektiranja". U ovom vremenskom periodu, uz žestoku konkurenciju između preduzeća značajno je stimulisao tehnološki napredak i širenje novih tehnologija, tehnički nivo industrije je značajno poboljšan.