Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Izložba > Sadržaj

Glavni delovi električnih bicikala

Jan 08, 2018

Punjač

Punjač je punjač baterijskog uređaja, uglavnom dvostepenog režima punjenja i trostepenog načina rada. Režim punjenja u drugoj fazi: prvi konstantni napon napona, punjenje struje sa povećanjem napona baterije postepeno smanjen, kao što je napunjenost akumulatora u određenoj meri, napon baterije će se podići na podešenu vrijednost punjača, u ovom trenutku do punjenja konverzija. Režim trostepenog punjenja: Kada se počne punjenje, prvo konstantno strujno punjenje, brzo dopunjavanje energije baterije i tako dalje, kada se napon baterije povećava do konstantnog pritiska, u ovom trenutku energija baterije polako dopunjuje, napon baterije se nastavlja da se postigne, da bi se postigao punjenje napona napona punjača, u punjenje punjenja kako bi se održala baterija i samopražnjenje baterije.

Baterija

Baterija je da obezbedi energiju električnih vozila sa energijom vozila, električnim vozilima koja uglavnom koriste kombinaciju olovo kiselih baterija. Pored toga, Ni-MH baterije i litijum-jonske baterije su takođe korišćene u nekim električnim vozilima sa lakim preklopom.

Upotreba TIP: glavna kontrola regulatora Ploča za glavni krug električnih vozila, sa velikom radnom strujom, emituje veću toplotu. Stoga, električna vozila ne parkiraju u izloženosti suncu, takođe ne dugo kišu, da ne bi došlo do problema.

Kontroler

Kontroler je kontrola komponenti brzine motora, ali i jezgro električnog sistema električnih vozila, sa funkcijama zaštite od prenapona, ograničavanja struje ili prenaponske zaštite. Inteligentni kontroler takođe ima raznovrsni način vožnje bicikla i električne komponente funkcije automatskog testiranja vozila. Kontroler je ključna komponenta upravljanja električnom energijom vozila i različite obrade upravljačkih signala.