Bolaier Industry Co., Limited

Dom > Izložba > Sadržaj

Izaberite električni skuter za putovanje sa niskim ugljenom

Jan 08, 2018

U brzom razvoju nauke i tehnologije danas, način niskotarifnog putovanja sve više prepoznaje ljudi, jedan od najprikladnijih za grad električnih vozila za nisko-ugljenični životni izbor.

Električni skuter Pored slobode putovanja, modeliranja i drugih karakteristika, najvažnija stvar je nisko-ugljenik iz okoline.

Kao što sugeriše ime, električni skuter je korišćenje čiste električne energije kao pokretačke sile, tako da putovanje nije kao vožnja biciklom oslanjajući se na ljudske tune, potopljene, a ne kao da automobili moraju spaliti gorivo, emisije izduvnih gasova. Korišćenje energije nije emisija bilo kakvih gasova staklene bašte ili štetnih gasova, čiste električne energije, niske potrošnje energije, nisko-ugljeničnog osnovnog kvaliteta, tako da može postati veliki broj niskih karbidnih putnih vozila, posebnog člana.

Električni skuteri su lakši i lakši za nošenje od tradicionalnih električnih vozila. Pre toga, trebalo bi da bude malo ljudi koji će se brinuti o pogodnom transportu problema, ali sada fenomen saobraćajnih gužvi ozbiljnije, putničke alatke treba da se smanjuju, postanu u mogućnosti da nose putne alate, ali i gradski javni prevoz tako da Low-Carbon putovanja budu povoljnije i efikasnije.