Bolaier Industry Co., Limited

Rekreacijski skuter

Električni skuter sa širokim kotačima

električni skuter sa širokim kotačima Broj modela ; BL-E36 Značajka: WideWheel je jedan od najudobnijih električnih skutera od 8 inča na tržištu. Sa prednjim i stražnjim ovjesom i smiješno širokim 100 mm gumama nevjerojatno je udoban čak i na neravnom terenu. Izuzetno širok profil kotača, WideWheel može pružiti bolju stabilnost pri okretanju i prianjanju na mokroj površini. Glavni okvir električnog skutera WideWheel kovan je najmodernijim metodama livenja za ublažavanje radi poboljšanja ukupnog kvaliteta, snage i estetike. odlikuje se snažnim motorom sa četvorčinim motorom od 48 V 500 W, koji nudi odličan obrtni moment pri usponu i poboljšane performanse vožnje za zahtjevnije uvjete vožnje.Prednji i stražnji ovjes izrađeni su od 4 pojedinačne alu-ovjesne opruge dizajnirane za prilagođavanje udarcima i neravnomjeranima tereni u kombinaciji sa širokim profilom kotača, a to je najudobnija vožnja koju električni skuter od 8 "može ponuditi....

električni skuter sa širokim kotačima

Broj modela: BL-E36

Značajka: WideWheel je jedan od najudobnijih električnih skutera od 8 inča na tržištu. Sa prednjim i stražnjim ovjesom i smiješno širokim 100 mm gumama nevjerojatno je ugodan čak i na neravnom terenu. Zbog izuzetno širokog profila kotača, WideWheel može pružiti bolja stabilnost pri okretanju i prianjanju na mokroj površini. Glavni okvir električnog skutera WideWheel kovan je najmodernijim metodama livenja za rezanje da bi se poboljšao ukupni kvalitet, čvrstoća i estetika.
Jednostruki motor WideWheel odlikuje se snažnim 48V 500W motorom bez četkica koji nudi odličan moment penjanja na brdo i poboljšane performanse vožnje za zahtjevnije uvjete vožnje.
Prednje i stražnje ovjes izrađene su od 4 pojedinačne opruge izrađene od legura koje su dizajnirane za prilagođavanje udarcima i neravnim terenima, zajedno sa širokim profilom kotača, a to je najugodnija vožnja koju električni skuter od 8 "može ponuditi.

Specifikacija:

Materijal karoserije: Aluminijum

Materijal kotača: PU

Broj kotača: 2

Vrijeme punjenja: 3-4H

Baterija: 4.4Ah 8.8Ah

Kapacitet baterije: 48v

Nazivna snaga: 500W

Maksimalna snaga: 800W

Maksimalni obrtni moment: 18.5Nm

Maksimalna ograničenje brzine: 25km / h

Najduža udaljenost vožnje: 45km

Maksimalna sposobnost penjanja: manje od 25%

Nosivost ; 100kg

Kočnica: zadnja disk kočnica

Veličina: 1097x545x1100mm

Težina: 18,5kg

Hot Tags: električni skuter širokog kotača, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi