Bolaier Industry Co., Limited

Kids Quad

Električni četverocikl

Električni četverocikl

Dječji električni četverocikl velike veličine 800 W, 800 W, najveći je dječji električni četvorotočkaš! Idealno za zabavu u zajednici, prilaz i dvorišta, lako je preći neravnu stazu i brzinu po zemljanom putu. Standardno prednje i stražnje ovjes, prednje i zadnje kočnice i velike 12-inčne višeslojne pneumatske gume....

Opis proizvoda:

Dječji električni četverocikl najveći je dječji električni četverotočkaš' Idealno za zabavu u zajednici, prilaz i dvorišta, lako je preći neravnu stazu i brzinu po zemljanom putu. Standardno prednje i stražnje ovjes, prednje i zadnje kočnice i velike 12-inčne višeslojne pneumatske gume.

Dječji električni četverocikl vrhunski je poklon za djecu. Opremljen je električnim motorom tako da ne troši gorivo i vrlo je jednostavan za upotrebu. Ima funkcije naprijed i nazad za podešavanje ograničenja brzine rada gumba za malu djecu. Dječji električni četverocikl bogat je značajkama, uključujući indikatore razine baterije i radna svjetla na upravljaču. Izaberite da se pomaknete prema naprijed ili natrag, a zatim uvrnite gas da biste počeli svirati.


Značajke:

* Uključuje: prednja svetla, aktiviranje tastera, merač baterije, napred i nazad, 2 brzine odabrane ključem i uvrnuti leptir sa sigurnosnim nožnim prekidačem.

* Funkcije uključuju: roditeljske tastere za kontrolu brzine, 3 teške 12-amperske baterije od 12 volti, ukupnu izlaznu snagu od 48 volti, disk kočnice i snažne sigurnosne karakteristike koje nisu dostupne u ostalim vozilima sa 4WD.

Specifikacije:

Artikal: BL-EK36

Naziv proizvoda: Dječji električni četverocikl

Motor: 48 Volt 800 W

Baterija: 4 x 20ah

Brzina: 10KM / H, 25KM / H, 40KM / H može se podesiti

Domet: 20KM

Preporučena dob: 12+

Maksimalna težina jahača: 120 kg

Okvir: Čelik

Gume: visokokvalitetni gumeni kotač od 4 x 7 inča

Kočnice: 1 disk sprijeda, 1 disk straga

Prijenos snage: Lanac

Mjerač baterije: Da

Tipka: Da, unaprijed postavljena brzina za djecu

Vrijeme punjenja: 4-6 sati

Potrebna skupština: Da

Veličina& Pakovanje& Kontejner

Visina sedišta: 500mm

Quad size (D x Š x V): 1150x850x930 mm

Pakovanje: 1set / kutija sa željeznom policom

Veličina kutije: 1450x640x580 mm

Težina proizvoda: 100 kg

Težina kartona: 108 kg

Količina spremnika: 20' FCL: 44PCS 40' HQ: 110PCS


Fotografije:
Hot Tags: električni četverocikl, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: ne

Sljedeći: Kids Electric Quad