Bolaier Industry Co., Limited

Kids Quad

Dječji quad je naš najprodavaniji dječji četverocikl i vrlo je jednostavan za uporabu djece. Četvorotočkaš ima ograničenje brzine koje se jednostavno podešava i koje se može montirati na upravljač i koje se može prilagoditi u sekundi pomoću jednostavnog alata. Dječji quad opremljen je i vrlo bučnim visokokvalitetnim četverotaktnim motorom tako da nema potrebe za haotičnim miješanjem ulja.

Sva dječja četvoroosobna napredna obilježja maksimiziraju stabilnost i kontrolu kako bi osigurali najsigurniju vožnju svog djeteta. Mali dječji quad također ima podstavljene upravljače, čvrste naslone za platformu i čak prednje LED prednja svjetla za sigurniju vožnju. Izdržljiva akrilna školjka za tijelo dostupna je u nekoliko boja kako bi odgovarala svakom djetetu!

Bolaier je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača dječijih quada u Kini. Nudimo najbolje kineske dječje četvorotočke na prodaju. Dobrodošli u veleprodaju i kupite jeftine dječje četvoronošce visokog kvaliteta i niže cijene iz naše tvornice. Kontaktirajte nas sada: sarah@bolaier.com

Značajke:
1. Napredni ležajevi kotača omogućavaju duži vijek trajanja.
2. Gume viših razreda pružaju bolje prianjanje i smanjuju broj potrebnih zamjena.
3. Čelični poklopac zadnje osovine štiti dijete od pokretnih dijelova i pruža veću stabilnost pri rukovanju.
4. Visokokvalitetno ovjes omogućuje glatku vožnju i upravljanje težinom.
5. Kvalitetna oblikovana površina sa podlogom, stražnjim zaštitnikom za stopala i obojenim ispuhom od nehrđajućeg čelika.
6. Svi vijci i učvršćivači se prije svake upotrebe pažljivo pregledaju i osiguraju tokom sklapanja.
Dom Prethodna stranica 12 Sljedeća stranica Zadnju stranicu 1/2