Bolaier Industry Co., Limited

Hoverboard Go Kart

Njegova upravljačka ručica čini vožnju sigurnom i jednostavnom za lakši rad. Ovaj jedinstveni hoverboard karting pružit će vašem djetetu sjajan doživljaj i omogućiti mu da iskopča elektroničke uređaje i pružiti zabavan način vježbanja mišića i vježbanja potrebnih motoričkih sposobnosti.

Hoverboard go kart je neverovatno putovanje za uživanje u vašoj porodici, vrlo je jednostavno je instalirati i voziti bez problema. Čuva vaše tijelo u ravnoteži i drži sve zabavno za vrijeme vožnje, pružajući uzbudljivo iskustvo na ravnom terenu bez prevrtanja. Svi koji imaju skutera za balansiranje znaju da vožnja biciklom može biti jako zabavna, ali za neke ljude vožnja je nije lako.Hoverboard karting promijenio je sve ovo i pružio vam nov način vožnje! U potpunosti iskorištava motor ovjesne ploče i tehnologiju automatskog balansiranja kako bi se ubrzalo, kočilo, okretalo, pa čak i auto balansiralo automobil. Hoverboard go kart dolazi s ručkama, papučicama, podstavljenim sjedalima i dostupan je u raznim bojama. Može se lako pričvrstiti na bilo koji stil ovjesne ploče.

Bolaier je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača hoverboard kartice u Kini. Nudimo najbolji kineski hoverboard go kart za prodaju. Dobrodošli u veleprodaju i kupite jeftine hoverboard kartice sa visokom kvalitetom i nižim cijenama u našoj tvornici. Za više informacija kontaktirajte nas sada: sales@bolaier.com.

Značajke:
* Mekan i udoban jastuk
* Boja i lijepo dizajnersko pakovanje za bolji izbor poklona
* Kvalitetan i moćan ugrađeni, najbolji sistem dodatne opreme
* Podupirač nogu je u potpunosti podesiv po svojoj dužini
* Karton hoverboarda traje samo minutu da pretvori svoj skejt na ovjes
* Džojstikom se lako i precizno može upravljati
* Jednostavno sastavljanje skejt-klada na ovjes u električni kart
* Potpuno podesivo, udobno i podesivo sjedalo, podnožje za noge je u potpunosti podesivo po njegovoj dužini, što ga čini pogodnim za djecu i odrasle

Instrukcije:
Ako želite da se pomaknete prema naprijed ili ubrzate, povucite ručicu prema dolje. Ako želite usporiti ili povući, povucite ručicu.
Dom Prethodna stranica 12 Sljedeća stranica Zadnju stranicu 1/2