Bolaier Industry Co., Limited

Vision Measurement System

Vision Measuring Machine

Vision Measuring Machine

C NC Vizion Sistemi merenja: VMC serija je CNC Vision merna mašina visoke preciznosti. Široko se koristi u mašinama, elektronici, metaloprerađivačkoj industriji, plastici, kalupu i drugim industrijama za precizno automatsko merenje. Glavna karakteristika: ■ Usvojiti dvostruku pokretljivost sa zatvorenom petlju ......

C NC Vizionski merni sistem


Karakteristike:

VMC serija je CNC visoke preciznosti   Vizionska mjerna mašina .
Široko se koristi u mašinama, elektronici, metaloprerađivačkoj industriji, plastici, kalupu i drugim industrijama za precizno automatsko merenje.


Glavna karakteristika:

■ Usvojiti dvostruku kontrolu kretanja sa zatvorenom petlju, motor sa preciznim performansama pozicioniranja pri brzom kretanju.

■ Korišćenje servo motora, ne samo povećanje brzine motora, već i pojednostavljuje instrument i PC-interfejs, računarske mašine i instrumente preko USB linije i S-terminala za povezivanje.

■ Sa granitnom platformom, stolom i vazduhoplovnim radnim stolom, jednostavan i elegantan izgled.

■ Površinsko svetlo formirano od strane 40 grupa nezavisnog izvora svetlosti, svaka grupa je konstantni izvor struje i kontinualna promenljiva od 200 stepeni.

■ Sa mjernim mjernim CNC mjernim sistemom, u velikoj meri poboljšava efikasnost merenja.

Specifikacija

插图 (技术 参 宿) .png


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg stručnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rešenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača

Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.


Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene kupoprodajne rezervne delove, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: mašina za merenje vida, Kina, kineski proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cena, visok kvalitet, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: Merna mašina

Sljedeći: ne