Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

Laser Cmm

Laser Cmm

Laser CMM | Sistemi za proširenje sistema INTRO Compound mjerni sistem sastoji se od dva dela, sistema za merenje videa i laserskog sistema skeniranja, koji se mogu montirati zasebno ili istovremeno na ručnoj ili CNC mjerni mašini kako bi se formirala složena mjerna mašina. The ......

Laser CMM | Extensible Measuring Systems


INTRO

Sistem za merenje složenosti sastoji se od dva dela, sistema za merenje videa i laserskog sistema skeniranja, koji se mogu montirati zasebno ili istovremeno na ručnoj ili CNC mernoj mašini da bi se formirala složena mjerna mašina. Mašina za mjerenje spojeva već se široko primjenjuje u proizvodnoj industriji, uključujući automobilsku, vazduhoplovnu, medicinsku opremu, elektroniku, mašinsku obradu, proizvode od plastike, optičke leće, precizne dijelove i slično, čime se efikasno rješava zahtjevima za merenje težeg stezanja, mjerenja i malog merenja efikasnost prema onim malim, tankovim i mekim dijelovima i dijelovima različitih karakteristika.


Obično rešavamo merenje profila i oblika i položaja mikroprocesora nekontaktnim optičkim rješenjem, dok uzimamo merenje kontakta za 3D dimenziju, naročito inspekciju karakteristika datuma. Primjena rotirajućeg stola čini složene video mašine kao idealno rešenje za komplikovane male delove.


Tehničke tačke CCD merenja video zapisa

Optički sistem se dodaje na trenutni merni sistem, što čini uređaj za merenje kontakata sa raznovrsnom funkcijom profilnog projektora, alatnog mikroskopa i drugih. Merenje videa i merenje kontakta se savršeno kombinuju, kako bi se prikupile prednosti projektora profila, mikroskopa alata i kontaktne tri-koordinatne mjerne mašine u jednoj.


插图 1.jpg


插图 2 (技术参数).jpg


Jaka, brza, praktična i precizna funkcija merenja

Skeniranje lasera može dovršiti brzo merenje uzimanja tačaka visoke gustoće, a naročito za složenu krivu površinu, lasersko skeniranje ne samo da može brzo dobiti točke da bi završilo brzo upoređivanje između stvarne krivine i CAD modela, već takođe može brzo skenirati nepoznatu zakrivljenu površinu, stoga je važno tehničko sredstvo za realizaciju obrnutog inženjeringa.


插图 3.jpg

插图 4(技术参数).jpg


CMM senzorski sistemi --- RENISHAW MPC

插图 5.jpg

CMM SOFTWARE - - RATIONOAL DMIS (PTC sertifikat)

插图 6 (1).jpg


插图 6 (2).jpg

CMM kontrolni sistem --- Renishaw UCC

插图 7.jpg


LEAD Factory

插图8.jpg


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg stručnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rešenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača

Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.


Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene kupoprodajne rezervne delove, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: laser cmm, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visok kvalitet, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: Manuel CMM

Sljedeći: CMM mjerna mašina