Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

Koordinatni mjerni stroj

FLY serija CNC koordinatna mjerna mašina je visoko precizna fleksibilna mjerna oprema, sposobna da brzo i učinkovito izvrši bilo koji zadatak mjerenja i otkrivanja. Može udovoljiti velikim potrebama za mjerenje, spajanjem različitih sondiranja za skeniranje i pokretanje, tako da bude koncizan, brz i efikasan mjerni sustav s velikom preciznošću .......

FLY | CMM tipa mosta
Značajke:
FLY serija CNC C koordinata M olakšavanje M achine je visoko precizna fleksibilna mjerna oprema i sposobna je brzo i učinkovito izvršiti bilo koji zadatak mjerenja i otkrivanja. Može udovoljiti velikim potrebama za mjerenje, spajanjem različitih sondiranja za skeniranje i pokretanje, tako da bude koncizan, brz i efikasan mjerni sustav s velikom preciznošću ....
 

Glavna karakteristika:

Postoje 3 vrste mašinskih struktura na našoj visokoprofiliciranoj mašini serije FLY, koje bi mogle sveobuhvatno zadovoljiti vaše potrebe za merenjima i detekcijom.

 

1.Građevačka konstrukcija, integralni radni stol čine da mašina ima snažan nosivost, širok radni komad, stavljajući prostor i prikladno utovar i istovar;

 

2.Odvoji vibracijski dizajn pogonskog sustava još uvijek može smanjiti učinak preciznosti mjerenja zbog vibracija stroja, iako se stroj kreće velikom brzinom.

 

3.Strojne osi sinkronog pogona visokih performansi usvojene su s tri osi, čime se postiže ne samo velika brzina pokreta za poboljšanje mjerne učinkovitosti, već se smanjuje inercija rotacije do najudaljenije mjere za poboljšanje ubrzanja pokreta;  

 

4.Na raspolaganju je novi postupak obrade i pregleda inspekcije granitnih šina koji je zajednički razvio profesionalni proizvođač granita, tako da je preciznost obrade granitne vodilice poboljšana na novi razred;

 

5. Poboljšana flotacija zraka protiv rotacije po osovini sa posebnim dizajnom pruža bolju sposobnost rotacije za Z-osi, smanjujući na taj način grešku rotacije osi Z u različitim visinskim položajima;

 

6.Posebni cilindar gravitacione ravnoteže niskog trenja, izrađen po meri od strane Nemačke kompanije FESTO, mogao bi poboljšati stabilnost osi Z tokom trčanja;

 

7. Napredni nelinearni opružni sistem prihvaća uvezene dodatke, što može u velikoj mjeri smanjiti bilo koji efekat doveden minimalnom greškom vodilice.

 

8.Potpuni digitalni uređaj za ispitivanje izvora zraka poboljšava osjetljivost na provjeru talasa izvora zraka i minimizira bilo koji učinak iz izvora zraka prema mjerenju tačnosti.

 

9. Uvoženi energetski lanac bez šuma bez trenja smanjuje vanjske interferencije sile osi pokreta, a u međuvremenu poboljšavajući fleksibilnost i pouzdanost osi pokreta.

 

  Specifikacija

插图 4 技术参数

 

CMM senzorski sistemi --- RENISHAW

插图 5

  

CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS PTC certifikat / RATIONOAL DMIS (PTC certifikat)

  

CMM upravljački sistem ---   Olovo NOVA / Renishaw UCC

插图 7

 

LEAD Factory

插图8

 

 

Naša usluga

 

Filozofija usluge

Pridržavajući se filozofije usluge uvijek na putu, inženjeri iz L ead Measurement Technology Centra pružaju kupcima pravovremene, pažljive i promišljene usluge dodane vrijednosti nakon prodaje bez obzira je li oprema unutar jamstvenog roka ili ne.

Posvećenost

Na vrijeme odgovaramo na sve vaše zahtjeve za uslugom i nudimo tehničku pomoć kao odgovor na vaše potrebe putem telefonskog poziva, faksa i e-maila.

Nadogradnja i rekonstrukcija mjernog sistema

Najnapredniji sistem upravljanja mjernim strojevima i sofisticirani mjerni softver konfigurirani su u mjerne strojeve razvijene u ranim vremenima kako bi ih unaprijedili na moderni napredni nivo s cijenom od samo 1 / 4-1 / 3 troška za novu mašinu.

Usluga kalibracije

Kroz periodično kalibraciju i korekciju, vaš će mjerni uređaj biti kalibriran na najveću preciznost cijelo vrijeme kako bi se osigurala pouzdanost mjernih rezultata.

Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

L ead je obdaren snažnim kapacitetom za razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje krila, navoja i navoja ili profesionalno rešenje za merenje specijalno dizajnirano za kupca.

Ugovorna usluga

Planirano održavanje visokog standarda kako bi se osigurao pouzdan rad i produžio radni vijek stroja.

Rezervni dijelovi u izobilju

Rezervni dijelovi i mjerna glava i sonda u izobilju opskrbljuju vašu mašinu jednostavnom.

Obuka veština i tehnička komunikacija

Kupcima su na raspolaganju profesionalne obuke po mjeri kako bi poboljšali svoje sposobnosti otkrivanja; redovno se održava tehnička rasprava kako bi kupci razmijenili ideje o radnom iskustvu kako bi poboljšali svoje sposobnosti rješavanja problema.

Usluge preseljenja, instalacije i puštanja u rad opreme

Iskusni inženjeri softvera i aplikacija ponudit će tehnička uputstva u vezi s izmještanjem, ugradnjom i puštanjem u rad opreme.

Posebno prilagođeno učvršćenje

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljenje mjerne tehnike i poboljšanje efikasnosti i preciznosti mjerenja.

Tehničko rješenje mjernih strojeva po mjeri

Uz podršku našeg stručnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo prilagođeno tehničko rješenje za koordinatne mjerne uređaje prema zahtjevima kupca koje preporučuje   oprema koja odgovara posebnim potrebama kupca.

Usluge otkrivanja i programiranja

Budite sigurni, radove održavanja mjernih mašina možete predati našem stručnjaku za održavanje i mi vam možemo osigurati sljedeće:

■ Brza reakcija servisa ■ Oprema unapred skrivena prevencija i uklanjanje problema

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stope kvara opreme po potrebi

■ Produženje životnog veka ■ Tehničko rešenje po meri proizvedeno od strane stručnjaka

 

Naš profesionalni i iskusni inženjer može vam pomoći u programiranju dijelova f ili programa za poboljšanje stabilnosti i efikasnosti detekcije na osnovu otkrivanja vašeg proizvoda

i merenje zahteva.

 

Dobro opremljeni rezervni dijelovi i komponente

L ead je dobro nabavio zalihe rezervnih dijelova, nakon čega će vam moći ponuditi profesionalno i promišljeno   prodaja rezervna

usluge kupovine dijelova, ponude, pošiljke i usluge plaćanja.

Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distribuciju .

■ Pozovite našu 24-satnu internetsku liniju za korisnike kako biste naručili placin g.

 


Hot Tags: koordinatni mjerni stroj, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: CMMS

Sljedeći: Manuel CMM