Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

CNC CMM

CNC CMM

GREAT | Karakteristike tipa Gantry-CMM: VELIKA serija CNC CMM je specijalno dizajnirana za inspekciju širokog opsega, a njegova jednostrana povišena struktura ima visoku dinamiku i stabilnost, tako da sveobuhvatno ispunjava zahteve merenja i provere kvaliteta iz ......

GREAT | Gantry-Type CMM


Karakteristike:

VELIKA serija CNC CMM je specijalno dizajnirana za inspekciju širokog opsega, a njegova jednostrana povišena struktura ima visoku dinamiku i stabilnost, tako da sveobuhvatno ispunjava zahteve merenja i verifikacije kvaliteta iz proizvodnje automobila, velikih kalupa i preciznih rezervnih dijelova .


Glavna karakteristika:

Integrirani radni sto iz granita čine mašinu okarakterisana dobrom krutošću, snažnom nosivošću, širokim raspoređivanjem prostora i udobnim utovarom i istovarima;

Povišeni strukturni stil je usvojen glavnom vodilicom Y smera, tako da se inercija pokretnih delova smanjuje, dijelovi prenosa su bliži centru inercije, a iako je obezbeđena merna mašina sa velikom specifikacijom, njegova takođe mogu biti garantovane dobre karakteristike kretanja i precizna stabilnost;


Glavna vođica je dizajnirana tako da bude duži da povećava raspon vazdušnog ležaja i znatno poboljša vodjsku preciznost glavne vodilice;

Najduža osovina koristi visoku preciznost vožnje u obliku zuba, što garantuje prilično dobru krutost prenosa; ostala 2 osa usvojiti sinhronske pojaseve visokih performansi, što ne samo da dobije prilično brzu brzinu kretanja kako bi povećala efikasnost merenja, već i smanjila inerciju prenosa na krajnji način kako bi poboljšala ubrzanje kretanja;

Z-osa usvaja podešavajući pneumatski balansni uređaj, koji može prilagoditi kontra-balans sa postrojenjem iako je opremljen različitim sistemima sonde, tako da može doći do najboljeg stanja.


插图 1.jpg


插图 2.jpg


Specifikacija

插图 3 技术 参数 .jpg


CMM senzorski sistemi --- RENISHAW

插图 5.jpg

CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS (PTC Certificate) / RATIONOAL DMIS (PTC sertifikat)

Slika 6 (1) .jpg


Slika 6 (2) .jpg

CMM kontrolni sistem --- Lead NOVA / Renishaw UCC

插图 7.jpg


LEAD Factory

插图 8.jpg


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg stručnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rešenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača


Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.


Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene kupoprodajne rezervne delove, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: cnc cmm, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoke kvalitete, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: CMM inspekcija

Sljedeći: CMM