Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

CMM

CMM

EXPERT | Visoka preciznost CNC CMM karakteristika: Kao potpuno nova generacija CMM-a, EXPERT serije su integrisane sa preciznom i preciznom prilagodljivošću metala koja se primjenjuje za širok opseg mjerenja od srednjeg i malog mernog područja do odličnog mernog opsega. ... Klasični mobilni most ......

EXPERT | Visoka preciznost CNC CMM


Karakteristike:

Kao nova generacija CMM-a , EXPERT serije su integrisane sa visokom preciznošću i okruženom prilagodljivošću metala koja se primjenjuje za širok opseg mjerenja od srednjeg i malog mernog područja do odličnog mernog opsega. ... Klasična mobilna mostička struktura poseduje široki prostor za ishranu i praznjenje. Sistem metalnih frikcionih prenosnih sistema s tehnologijom patentiranja samopodešavajući efikasno poboljšava dinamičke performanse mjerne mašine posebno je pogodan za primjenu sistema skeniranja i merenja.


插图 1.jpg

Pregled

1. Triosovina je usvojena sa pravougaonom vodičem sa elaboriranim dizajnom, a tzv. Razne "jedinstvene" i "patentirane", pa čak i čudne poligonske željezničke strukture, napuštene su i vraćaju se u prirodu. Korekcioni model na grešku pravougaonog vodiča je jednostavan i praktičan; oblik je najčešći oblik u precizni mjernoj mašini.

2. Duga osa je usvojena sa najudaljenijim trodelnim koordinatnim sistemom prenosa koji je priznat od strane industrije trenutno ---- metalni frikcioni prenos. U poređenju sa takvim prenosom oblika prenosa kao zajedničkim sinhronim pojasom i zupčanikom, efikasnost profila zuba se potpuno eliminiše kako bi se omogućilo da transmisija postane stabilnija, efikasno eliminiše šok u mašini, koji donosi fleksibilno teleskopsko savijanje i poboljšava prenos rigidnost mjerne mašine tako da se postigne bolje startovanje, zaustavljanje i pozicioniranje, što je idealna selekcija za visoko precizno merenje skeniranja.


插图 2.jpg


3. Dizajn rasporeda vazdušnog ležaja okružnog tipa usvojen je uniformno za troosovinu, a vazduh pred-kompresioni vazduh koji koristi visoku krutost membrane. Upoređivanjem sa drugim rasporedom i okolnim rasporedu sa svih strana, sila pre-kompresije za svaki vazdušni ležaj može ostvariti individualnu kontrolu i ne-ometanje međusobno, kako bi se omogućilo da svaki vazdušni ležaj može raditi pod najboljim idealnim statusom.


插图 3.jpg


4. Dva stuba mjerne mašine usvajaju se sa dvostrukim dizajnom kako bi smanjili uticaj na preciznost mjerenja mašine pomoću spoljne promjene temperature i sistema za dovod zraka klima uređaja kako bi se omogućilo da mjerna mašina dobije moćnije prilagođavanje okoline.


5. Potpuno kompatibilan novi dizajn stropne mjerne mašine sa visoko efikasnim izolacijskim sistemom pasivne vibracije ili pozitivni sistem izolacije vibracija vazduha kako bi se zadovoljila potražnja za korištenjem postrojenja sa snažnim izvorima zemljotresa i on-line merenjem.


插图 5.jpg


插图 5-2.jpg


Specifikacija

插图 6.jpg


CMM senzorski sistemi --- RENISHAW

插图 7.jpg


CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS (PTC Certificate) / RATIONOAL DMIS (PTC sertifikat)

Slika 8 (1) .jpg


Slika 8 (2) .jpg

CMM kontrolni sistem --- Lead NOVA / Renishaw UCC

插图 9.jpg


Tipični rezervni delovi u polju aplikacije

插图 10.jpg


LEAD Factory

插图 11.jpg


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg profesionalnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rješenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtjevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača

Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.

Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene servisne zahteve za kupovinu rezervnih delova, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: cmm, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoke kvalitete, na prodaju
Srodni proizvodi