Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

CMM mjerenje

CMM mjerenje

Vrh | Ultra High Precision CMM CMM specifikacije Specifikacija CMM senzorskih sistema --- RENISHAW MPC CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS (PTC Certificate) / RATIONOAL DMIS (PTC Certificate) CMM Control System --- Lead NOVA / Renishaw UCC LEAD Factory Naša usluga Servisna filozofija Pridržavajući se ......

Vrh | Ultra visokokvalitetni CMM


CMM mjerenje   Fotografije

插图 2.jpg


Specifikacija

插图 3 (技术参数).jpg


CMM senzorski sistemi --- RENISHAW MPC

插图 5.jpg


CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS (PTC Certificate) / RATIONOAL DMIS (PTC sertifikat)

插图 6 (1).jpg


插图 6 (2).jpg

CMM kontrolni sistem --- Lead NOVA / Renishaw UCC

插图 7.jpg


LEAD Factory

插图8.jpg


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg profesionalnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rješenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtjevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača

Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.

Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene servisne zahteve za kupovinu rezervnih delova, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: cmm merenja, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoke kvalitete, na prodaju
Srodni proizvodi