Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

CMM inspekcija

CMM inspekcija

GREAT-D | Gantry-Type CMM karakteristike: GREAT-D serija M easing M achine je dizajnirana za izuzetno velike radne površine, a njegova otvorena struktura portala ima veliku dinamiku i stabilnost, dizajn podnih obloga zadovoljavaju potrebe za većim dijelovima mjernog područja, koji može dobiti fleksibilniji pokret ......

GREAT-D | Gantry-Type CMM

Karakteristike:

GREAT-D serija M easing M achine je dizajnirana za izuzetno velike radne površine, a njegova otvorena struktura portala ima veliku dinamiku i stabilnost, dizajn podnog oblika zadovoljava potrebu za većim dijelovima mjernog područja, koji mogu dobiti fleksibilni pokretni prostor i olakšati utovar, istovar i merenje za velike i teške predmete.


Opis:

Dostupna je otvorena struktura za sletanje sa otvorenim tipom, kako bi se olakšalo utovar i istovar i mjerenje velikog i velikog radnog komada. Sistem dvostruke optičke vage može se urediti, čime se dodatno poboljšava preciznost i stabilnost mašine.

Sve vodilice koriste visoko preciznu i rigidnost vazdušnog ležaja, a rigidnost i stabilnost mašine poboljšavaju se zahvaljujući dizajnu raspoređivanja šina vođice, tako da se i visoka preciznost može održavati čak i ako dugo radi , a u međuvremenu, obezbeđene su odlične dinamičke karakteristike mašine;


Vodilice sa tri osovine napravljene su od visokokvalitetnog granita, koji može zadržati iste temperaturne karakteristike, a zatim imati dobru temperaturnu stabilnost i sposobnost deformacije protiv starenja, dobru rigidnost i minimalnu geometrijsku deformaciju.


Nanošenje nelinearne opruge smanjuje uticaj manjih grešaka slajdera prema preciznosti merenja, dok garantuje i veću prilagodljivost mašine za temperaturu okoline.


Torsija Z-osa igra ključnu ulogu u preciznosti CMM-a. Njegova pouzdana konstrukcija anti-torziona struktura takođe može postići visoku preciznost u slučaju korišćenja trake za proširenje sonde. Z-osa usvaja podesivi pneumatski balansni uređaj, koji može prilagoditi kontra-balans sa objektom iako je opremljen različitim sondama, tako da može doći do najboljeg stanja ..


Uvozni visoko precizni vazdušni filter na mašini može osigurati ultra visoku čistoću komprimovanog vazduha, tako da bi se efikasno zaštitio vazdušni ležaj i vodilica, u međuvremenu, automatski drenažni uredaj čini operatere ekonomičnim s vremenom i naporom, izbegavajući moguće nanošenje štete na mašinu izazvana nepažnjom od strane ljudi.


插图 1.jpg

插图 2.jpg


Specifikacija

插图 3 技术参数.jpg


CMM senzorski sistemi --- RENISHAW

插图 5.jpg


CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS (PTC Certificate) / RATIONOAL DMIS (PTC sertifikat)

插图 6 (1).jpg


插图 6 (2).jpg

CMM kontrolni sistem --- Lead NOVA / Renishaw UCC

插图 7.jpg


LEAD Factory

插图8.jpg


Naša služba

Servisna filozofija

Pridržavajući se filozofije usluga uvek je na putu, inženjeri iz Lead Measurement Technology Centra pružaju klijentima blagovremene, pažljive i promišljene usluge nakon dodavanja dodatne cene bez obzira da li je oprema u garantnom roku ili ne.


Posvećenost

Na sve vaše zahteve za uslugom na telefonu blagovremeno odgovaramo i nudimo tehničku pomoć u skladu sa vašim potrebama putem telefonskog poziva, faksa i e-pošte.


Nadogradnja i rekonstrukcija mernog sistema

Najnapredniji sistem kontrole mernih mašina i sofisticirani merni softver su konfigurisani u merne mašine razvijene u ranim vremenima kako bi ih nadogradili na moderan napredni nivo uz trošak od samo 1 / 4-1 / 3 novog troškova kupovine mašine.


Usluga kalibracije

Kroz periodičnu kalibraciju i korekciju, vaša merna mašina će biti stalno kalibrirana na najvišu preciznost kako bi se osigurala pouzdanost merenih rezultata.


Profesionalno prilagođavanje softvera i nadogradnja

Olovu se nudi jak razvoj softvera sa više dostupnih softverskih opcija, uključujući softver za merenje navoja vibracija, kamere i navoja ili profesionalno merno rešenje namenjeno za kupca.


Usluga ugovora

Visoko standardno planirano održavanje kako bi se obezbedio pouzdan rad i produžio vek trajanja mašine.


Rezervni delovi u obilju snabdevanja

Rezervni delovi i mjerna glava i sonda u izvanrednom napajanju omogućavaju jednostavno korišćenje uređaja.


Obuka veština i tehnička komunikacija

Stručno obučeno obučavanje dostupno je korisnicima da poboljšaju svoju sposobnost detekcije; Redovno se održavaju tehničke diskusije za kupce kako bi razmijenili ideje o operativnom iskustvu kako bi poboljšali svoje mogućnosti za rješavanje problema.


Oprema za preseljenje, instalaciju i komisioniranje

Iskusni softverski i aplikativni inžinjeri će ponuditi tehničke smjernice prilikom selidbe, instalacije i puštanja u rad opreme.


Specijalno izrađeno posebno

Kupcima pružamo fleksibilne multifunkcionalne uređaje za pojednostavljivanje mjerne tehnike i poboljšanje mjerne efikasnosti i preciznosti.


Tehničko rešenje za mjerenje po meri

Podržan od strane našeg profesionalnog tima za istraživanje i razvoj, nudimo tehničko rješenje prilagođene koordinatnoj mjernoj mašini prema zahtjevu kupca da preporuči opremu koja odgovara posebnim mernim potrebama kupca.


Usluge detekcije i programiranja

Budite sigurni, možete raditi radove za održavanje mjernih mašina kod našeg stručnjaka za održavanje i možemo vam osigurati sljedeće:

■ Hitan servisni odgovor ■ Oprema unapred prevladava skrivene probleme i eliminiše ih

■ Poboljšanje produktivnosti ■ Stopa neuspeha opreme deciease

■ produženje radnog veka ■ tehničko rešenje po meri proizvođača

Naš profesionalni i iskusni inženjer aplikacije može vam pomoći u programiranju dijelova za programe radi poboljšanja stabilnosti i efikasnosti otkrivanja zasnovane na otkrivanju proizvoda

i zahteve za merenjem.


Dobro rezervisani rezervni dijelovi i komponente

Olovo ima dobro popunjen inventar rezervnih delova, koji je u mogućnosti da vam ponudi profesionalne i zamišljene servisne zahteve za kupovinu rezervnih delova, usluge kotiranja, isporuke i plaćanja.

■ Za naručivanje rezervnih delova kontaktirajte našeg prodavca ili distributera.

■ Molimo Vas da pozovete našu 24-časovnu liniju korisničkih usluga za postavljanje narudžbe.


Hot Tags: cmm inspekcija, Kina, kineski, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, najbolja, kupovina, jeftina, niža cijena, visoki kvalitet, na prodaju
Srodni proizvodi

Par: CMM mjerenje

Sljedeći: CNC CMM