Bolaier Industry Co., Limited

CMM mašina

CMM koordinatna mjerna mašina

Kao potpuno nova generacija CMM-a, EXPERT serije su integrirane s velikom preciznošću i prilagodljivošću metalne oplate prilagodljivosti kako bi bile primjenjive za širok opseg mjerenja, od srednjeg i malog mjernog opsega do velikog mjernog raspona. ... Klasična pokretna konstrukcija mosta posjeduje širok prostor za hranjenje i pražnjenje. Samonamenjeni metalni sistem trenja za prijenos pomoću patentne tehnologije efikasno poboljšava dinamičke performanse mjernog stroja, posebno pogodan za primjenu sustava za skeniranje i mjerenje....

EXPERT | CNC CMM visoke preciznosti

CMM koordinatna mjerna mašina


Značajke:
Kao potpuno nova generacija CMM-a , EXPERT serije su integrirane s velikom preciznošću i opkoljene   prilagodljivost metala koja se može primijeniti za širok opseg mjerenja, od srednjeg i malog mjernog do velikog raspona mjerenja. ...
Klasična pokretna konstrukcija mosta posjeduje širok prostor za hranjenje i pražnjenje. Samonamenjeni metalni sistem trenja za prijenos pomoću patentne tehnologije efikasno poboljšava dinamičke performanse mjernog stroja, posebno pogodan za primjenu sustava za skeniranje i mjerenje.
插图1
Pregled

1. Troosna je usvojena pravokutnom vodilicom razrađenog dizajna, a takozvane različite „jedinstvene“ i „patentirane“, pa čak i čudne poligonske vodilice, napuštaju se u prirodu. Model korekcije pravokutne pogreške vodilice je jednostavan i praktičan; oblik je najčešći oblik u visoko preciznoj mjernoj mašini.

 

2. Duga osovina je usvojena s najidealnijim trokoordinatnim prijenosnim sustavom koji industrija prepoznaje ---- metalički prijenos trenja. U usporedbi s takvim mjenjačem u obliku zupčanika kao što su uobičajeni sinkroni pojas i nosač zupčanika, učinkovitost zuba je potpuno uklonjena kako bi se omogućila stabilnija transmisija, učinkovito eliminiranje šoka stroja donijeto fleksibilnim teleskopiranjem sinkronog remena i poboljšavanje prijenosa krutost mjernog stroja kako bi se postigla bolja mogućnost pokretanja, zaustavljanja i pozicioniranja, što je idealan izbor za mjerenje visoke preciznosti skeniranja.
插图2

3. Dizajn rasporeda zračnog ležaja okoline usvojen je jednoliko za troosne, a koristi se predtlačni zračni ležaj s velikom krutošću zračne membrane. Usporedbom između drugog rasporeda i okolnog rasporeda na svim stranama, snaga predtlačenja za svaki zračni ležaj može realizirati pojedinačnu kontrolu i ne interferenciju kako bi se omogućilo da svaki zračni ležaj može raditi u najidealnijem stanju.

插图3

 

4. Dva stupa mjernog stroja prihvaćena su s dvoslojnim dizajnom u potpunosti kako bi se smanjio utjecaj na preciznost mjernog stroja vanjskom promjenom temperature i sustavom opskrbe klima uređaja klima uređaja kako bi se omogućila snažnija prilagodljivost okruženju.

5. Potpuno novi dizajn postolja za mjerenje u potpunosti je kompatibilan sa visokoučinkovitim sustavom izolacije pasivne vibracije ili sustavom izolacije pozitivnih vibracija u zraku kako bi udovoljio potrebama korištenja postrojenja s jakim izvorima potresa i on-line mjerenjima.


 

Specifikacija

插图6

 

CMM senzorski sistemi --- RENISHAW

插图7

  

CMM SOFTWARE - - VISUAL DMIS PTC certifikat / RATIONOAL DMIS (PTC certifikat)

   CMM upravljački sistem ---   Olovo NOVA / Renishaw UCC

Tipični rezervni dijelovi u području primjene

插图10

LEAD Factory

插图11

 


Hot Tags: cmm koordinatna mjerna mašina, Kina, Kinezi, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, najbolja, kupnja, jeftina, niža cijena, visoka kvaliteta, prodaja
Srodni proizvodi

Par: CMM mjerenje

Sljedeći: CNC CMM